VINNAR I DET NORSKE MÅLTID 2018!

Homlagarden sin heile kylling er nominert best i katagorien ¨Årets kjøtt¨ i  ”Det norske måltid 2018”  11 januar 2019 i Stavanger.

JURYENS BEGRUNNELSE

¨Vinneren har et innbydende utseende og frisk lukt. Forbrukerne ser hele produktet og merkevaren er tydelig på etiketten. Kjøttet er mørt og saftig i munnen. Dommerne mener at produktets smak er finstemt og ren. Produsenten er kjent for å tenke nytt rundt kjøttproduksjon i Norge, og med årets vinnerprodukt kan man konstatere at disse valgene har båret frukter. Vinneren er odlet fram med omhu.¨

Med egne økologiske foreldredyr kunne vi velje oss en rase som er spesielt avlet frem til Homlagarden sitt høge krav til smak og konsistens. Homlagardens raud-brune og svarte kyllingar voksar sein, noko som gjer at kyllingane har et godt liv utan beinproblem og andre plager. I tillegg har kyllingane masse plass både inne og ute, og får økologisk fôr utan sprøytemidlar. Og smaken, ja, den beviser seg nå i Det Norske Måltid 2018!