Kåringar

2016-2021

Soleklar vinner av smakstest!

Dette er andre gongen at Homlagarden utmerka seg i smakstest. Også i ein blind test i Dagens Næringsliv kom filet ut som best i test.

Homlagarden leverer kvar veke fersk kylling til COOP Mega.

Änglamark økologisk kyllingbryst med skinn får veldig god omtale i TV2 hjelper deg 18.11.21:

«Dette er flott kylling. Den gylne, deilige hinnen og så hvitt kjøtt»
«Denne ser helt fantastisk ut. Jeg gleder meg til å servere den»
«Førsteinntrykket er bare at dette her er kvalitet»
«Det er så delikat, saftig og deilig. Veldig fin kjøttstruktur»
«Denne er toppen for meg»

VINNAR MATPRIS ÅRETS PRODUSENT 2019

Homlagarden vart kåra Årets produsent under MATPRISEN 2019
JURYENS BEGRUNNELSE

Prisen Årets produsent deles ut til en aktør som gjennom økologisk produksjon eller foredling, bidrar til endringer i folks spise- og drikkevarer, og skaper økt mangfold av bærekraftig mat i samfunnet. Vinneren av prisen Årets produsent tenker helhetlig og stort, langsiktig og klokt. De lar idealene, dyras behov og naturens premisser lede an. Med sitt store vingespenn har vinneren skapt innovative og bærekraftige samarbeid i lokalmiljøet. De har også spredd sine vinger langt utover hjemfylket, og gitt folk i resten av landet langt mer enn bare bein å koke kraft på.


VINNAR I DET NORSKE MÅLTID 2018

Homlagarden sin heile kylling er nominert best i katagorien ¨Årets kjøtt¨ i  ”Det norske måltid 2018”  11 januar 2019 i Stavanger.

JURYENS BEGRUNNELSE

¨Vinneren har et innbydende utseende og frisk lukt. Forbrukerne ser hele produktet og merkevaren er tydelig på etiketten. Kjøttet er mørt og saftig i munnen. Dommerne mener at produktets smak er finstemt og ren. Produsenten er kjent for å tenke nytt rundt kjøttproduksjon i Norge, og med årets vinnerprodukt kan man konstatere at disse valgene har båret frukter. Vinneren er odlet fram med omhu.¨

VINNAR I DET NORSKE MÅLTID 2014

Homlagarden sin heile lårsteik av Black turkey vann prisen for årets beste naturelle kjøtprodukt på matkåringa ”Det norske måltid-2014” i Stavanger.


Juryen seier: Vinneren er et nytt produkt med svært positive signaler, og viser nytenkning fra produsentens side. Kjøttet er mørt og saftig med god struktur og med god smak av kalkun. Juryen peker på bærekraften bak produktet. Det er økologisk og kalkunene har fått bevege seg på store, grønne arealer ute.
Dette er en framtidsrettet produksjon!

Forrige
Forrige

Black Turkey kalkun